Награђени ученици наше школе за 2024.

Данас, 4.јула 2024.године у Центру за културу у Пожаревцу, градоначелник Саша Павловић је доделио награде Града Пожаревца ученицима генерације и ученицима који су у 2023/24.години освојили једно од прва три места на републичком или међународном такмичењу. Награде су добили и наставници ментори награђених ученика.

Из Пољопривредне школе са домом ученика „Соња Маринковић“ награде су добили:

-Александар Петковић – ученик четвртог разреда образовног профила пољопривредни техничар као ученик генерације Пољопривредне школе са домом ученика „Соња Маринковић“.

-Хелена Стевић – ученица другог разреда образовног профила прехрамбени техничар која је освојила прво место на Републичком такмичењу из математике у подручју рада пољопривреда, производња и прерада хране које је одржано 19. и 20. априла 2024. године у Пољопривредној школи са домом ученика ПК „Београд“ у Београду.

Наставник/ментор Хелене Стевић је наставник математике запослен у Пољопривредној школи са домом ученика “Соња Маринковић” у Пожаревцу, Љубомир Миленковић;

-Богдана Савић – станарка дома ученика Пољопривредне школе са домом ученика „Соња Маринковић“ која је освојила је прво место у дисциплини Шах појединачно – девојке на 26. Републичкој спортској домијади одржаној у Суботици на 26. Републичком сусрету домова ученика средњих школа Репубике Србије у спорту у току шк. 2023/24. године.

Наставник/ментор ученице Богдане Савић је васпитач у дому ученика Пољопривредне школе са домом ученика “Соња Маринковић” у Пожаревцу, Јелена Аранђеловић.

                             наставница      

                                  Александра Тошић

Scroll to Top