ТАКМИЧЕЊА УЧЕНИКА

Пролеће је време (за) такмичења. Ученици наше школе и ове школске, 2022/23. године, достојно су представљали свој смер, предмет и школу.

22. Републичко такмичење из области ветеринарске медицине ученика средњих школа одржано је 24. и 25. марта 2023. у Сомбору. Ученица IV2, Јована Неговановић, предвођена професорком (и разредним старешином) Весном Васић, освојила је 4. место постигавши 95 од могућих 100 поена.

26. марта, у Пожаревачкој гимназији одржано је такмичење рецитатора Града Пожаревца. Нашу школу представљала је Тамара Антић, ученица II3. Тамару је припремила професорка Даница Илић.

Последњег дана марта и првог дана априла у Пожеги је одржано 21. по реду Републичко такмичење из области производње и прераде хране. Ученица смера прехрамбени техничар, одељењa IV3, Аница Живковић, са професорком-менторком Надом Јелић, заузела је 8. место.

На истом такмичењу ученица III5, смер пекар, Александра Гецић освојила је 3. место. Александру је припремала професорка Биљана Ђорђевић.

Ученик IV1 Алекса Милошевић, са професорком Драганом Момировић, представљао је нашу школу 17. и 18. марта 2023. у Зрењанину на овогодишњем 37. Републичком такмичењу ученика пољопривредне струке и заузео је 8.место.

Сезона такмичења још није завршена. Честитамо свим ученицама и њиховим професоркама на изузетним постигнутим резултатима. Поносимо се њима.

Извештај саставила

наставница Мирослава Гаић

Scroll to Top